حکمت نیوز 

بهای معاملات نفت برنت ۶۰ سنت معادل ۰.۷ درصد افزایش یافت و به ۸۶ دلار و ۸۷ سنت در هر بشکه رسید و بخشی از کاهش ۱.۸ درصدی معاملات روز گذشته را جبران کرد.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با ۴۵ سنت معادل ۰.۵ درصد کاهش، به ۸۳ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه رسید. شاخص نفت آمریکا روز دوشنبه ۲.۲ درصد کاهش داشت.

قیمتهای نفت هفته گذشته تحت تاثیر دورنمای تشدید کمبود عرضه و افزایش تقاضای جهانی، به بالاترین رکورد در هفت سال گذشته صعود کرده بودند.

چیوکی چن، تحلیلگر ارشد شرکت "سانوارد تردینگ" گفت: فضای حاکم بر بازار نفت تحت تاثیر تشدید ریسک ژئوپلیتیکی پشتیبانی شده است. ما در زمان بالا رفتن قیمتها، شاهد سودگیری هستیم اما تقاضا برای خرید نفت قوی مانده زیرا سرمایه گذاران نگران مختل شدن عرضه در صورت وقوع منازعه نظامی میان روسیه و اوکراین هستند.

ناتو روز دوشنبه اعلام کرد نیروهایش را به وضعیت آماده باش قرار داده و کشتی‌های بیشتر و جنگنده‌های دیگری را در شرق اروپا مستقر می کند. این اقدام از سوی مسکو به عنوان هیستری غربی در واکنش به استقرار نیروهای روسیه در مرز با اوکراین تقبیح شد. در خاورمیانه یمن روز دوشنبه امارات متحده عربی را هدف حمله موشکی قرار داد که پایگاه محل استقرار ارتش آمریکا را هدف گرفته بود اما توسط پدافند هوایی پاتریوت آمریکا دفع شد.

ساتورو یوشیدا، تحلیلگر کالای شرکت راکوتن سکیوریتیز گفت: ریسک نزولی در بازار نفت محدود خواهد بود زیرا هر گونه وخامت اوضاع در اوکراین یا خاورمیانه باعث صعود قیمتها خواهد شد. همچنین انتظار می رود کمبود عرضه ادامه پیدا کند زیرا اوپک پلاس قادر به تحقق هدف تولید خود نیست و سیاست افزایش تدریجی عرضه را ادامه می دهد.

اوپک پلاس به دلیل ناتوانی تولیدکنندگان کوچک گروه برای افزایش ظرفیت تولید، برای افزایش تولید ماهانه به میزان ۴۰۰ هزار بشکه در روز به سختی تلاش می کند.

بر اساس گزارش رویترز، ذخایر پایین‌تر نفت آمریکا هم از قیمتها حمایت کرده است. ذخایر نفت در کاشینگ اوکلاهاما که هاب تحویل معاملات نفت آمریکاست، برای این وقت از سال به پایین‌ترین سطح از سال ۲۰۱۲ رسیده است.

برچسب ها :قيمت نفت

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد