حکمت نیوز 

 علاءالدین رفیع‌زاده؛ معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی با اعلام این ابلاغ در خصوص هدف نقشه راه دولت هوشمند گفت: وظیفه و تکالیف تمامی دستگاه‌های اجرایی و متولیان حوزه دولت هوشمند و شرکت‌های دانش بنیان در این سند تعیین شده است.

وی افزود: برای تدوین این سند مطالعات و نشست‌های مختلفی با صاحب نظران و افراد با تجربه در این حوزه صورت گرفته است. همچنین برای تدوین این سند سه دستگاه کشور شامل سازمان اداری و استخدامی، سازمان برنامه و بودجه و وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با یکدیگر مشارکت داشته‌اند و انشاالله با اجرایی شدن این سند شاهد تحولات مهمی در حوزه اداری و هوشمند سازی دولت خواهیم بود.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور هدف هوشمندسازی فرایندهای ارائه خدمات دولتی را جلب رضایت مردم دانست و گفت: این سند می‌تواند تحولی در روند هوشمندسازی دولت ایجاد کند و انتظار داریم اقداماتی که بر اساس این سند انجام می‌شود، سرعت انجام کار را نیز افزایش دهد.

شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید

√ کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
√ آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد